Elizabethtown (7.5/10)

Elizabethtown (2005)

Wat ? Elisabethtown ? Een film met Orlando Bloom ? Ben je ‘m vrijwillig gaan kijken ?
Ja ja ik weet het, maar ik was in London, en ik kon me niet echt concentreren op andere zaken. En ik had zin in een film waar ik niet na hoefde te denken. En heee Cameron Crowe (Vanilla Sky, Almost Famous ?n Jerry Maguire (en van mijn favorieten)) regiseerde, dus ik dacht …

En ik geef ook meteen toe dat dit de eerste film is waar ik Orlando redelijk vond, ik zal nooit een fan van hem worden, maar hier deed hij het eigenlijk best goed. Kirsten Dunst wordt ik aan de andere kant een beetje moe van.

Het verhaal was best aardig, zoetsappig en met het te verwachten kleffe einde, maar soms mag dat best.
Aangenaam vermaak, en een 7.5 van de 10.

Als ik terug kon spoelen naar Blue Orange, deed ik het meteen.

4 thoughts to “Elizabethtown (7.5/10)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *