allemaalgezond.nl

Uit de inbak (hoe ze me hebben gevonden is een raadsel, maar het was een mailtje van een PVDA medewerker, en er stond Beste Ingrid boven, mmm). Maar als je thegirlinthecafe.com bezit, kun je hier niet echt nee tegen zeggen. Als u dat niet helemaal vat, gaat u de film maar kijken.
Dus bij deze spam ik hem hierbij door naar u, een ga even uw naam op de lijst zetten.

Elk jaar sterven drie miljoen mensen in ontwikkelingslanden aan de gevolgen van HIV/AIDS. Nog eens miljoenen gaan dood aan ziektes die makkelijk te voorkomen of genezen zijn. De Europese Unie heeft belooft zich hiervoor in te zetten, maar hier komt nog maar weinig van terecht. Europarlementariër Max van den Berg wil hier verandering in brengen. Want veel te veel mensen in ontwikkelingslanden verzwakken door ziektes die makkelijk te bestrijden zijn. Zo blijven deze landen gevangen in armoede!

Daarom is Max van den Berg in samenwerking met Nederlandse ontwikkelingsorganisaties de campagne ‘Allemaal gezond: verdubbel de kansen!’. Hiermee wil hij de Commissie overhalen het budget voor gezondheidszorg in ontwikkelingslanden te verdubbelen. Nu gaat maar vijf procent van de totale Europese ontwikkelingsgelden naar gezondheidszorg. Dit is onaanvaardbaar!

Via de website www.allemaalgezond.nl vraagt Max van den Berg iedereen de campagne te steunen door een handtekening te zetten. Vind jij het ook schrijnend dat duizenden mensen per dag sterven door een gebrek aan een basis medische hulp? Help handtekeningen verzamelen en zet een bericht of banner van de campagne op je weblog!

Want pas als we allemaal gezond zijn krijgt ontwikkeling een eerlijke kans. Make poverty history!

En schrijf hier uw naam op de lijst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *