Wie bent u ?

Ik wil wel eens weten wat u bent, en waar u vandaan komt. Google Analytics (doet het inmiddels, ziet er erg goed uit) kan dat namelijk niet zien. (Wel waar u vandaan komt, maar niet wat u bent). En ik ben eigenlijk wel een beetje benieuwd.

Nu had ik ook gewoon kunnen vragen of u dat in een commentaartje had willen schrijven, maar ik wil mensen niet verplichten zich op die manier te kennen te geven. Nu is het 100% anoniem, dus kleine moeite – groot plezier (voor mij dan).

En dat dit achterlijke pollscriptje mijn tekst naar Arial veranderd, daar moeten we maar even mee leven.

12 thoughts to “Wie bent u ?”

 1. Man. ‘s-Hertogenbosch. 36 jaar.
  1x in ?rhus geweest. Nov 2004.
  Jou(w site) via Google gevonden. Blijf er zo af en toe op klikken.
  Ik vind je wel grappig (in de goede zin des woords . . .)
  Succes met alles wat je gaat doen!

 2. I need to be a bit more specific. I’m actually male, from Denmark, living in the Netherlands. So, there you have it – but in your stat I’d be a man from the Netherlands.

 3. Vrouw, net 40, geboren in Engeland, opgegroeid in Nederland, woonachtig in Denemarken. Op de website gekomen via Google voordat ik naar Denemarken verhuisde en blijven hangen.

 4. Dit is leuk ! @Jacqui – ik had geen idee dat jij engelse was. We maken dezelfde ronde door dezelfde landen alleen in een andere volgorde :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *