De jaarlijkse evaluering

Over een uurtje heb ik een gesprek met mijn nieuwe baas. Zo’n jaarlijks gesprek waar je het hebt over toekomstplannen, hoe het me bevalt op het werk, of er dingen verbeterd kunnen worden, wat we volgend jaar gaan doen. Affijn u kent het wel. Hij is hier net begonnen een paar weken geleden, een aardig jongen (ik kende hem van een andere baan). Maar goed, ik zit er een beetje mee. Wat ga ik hem vertellen. Doe maar geen moeite, over een paar maanden ben ik toch weg ? Of ga ik hem vertellen dat ik spoedig in een zombie verander als er niet gauw iets veranderd ?

(Ik heb nog niet gefirewired want mijn kollega is even niet op z’n plek)

2 thoughts to “De jaarlijkse evaluering”

  1. Ik zou nog niet vermelden dat ik over een paar maanden denk te vertrekken. Dan hoor je er meteen niet meer echt bij, als er een leuke opdracht is krijg jij ‘m niet etc. Dan worden de laatste maanden echt suf dus.

  2. Heb ik ook niet gedaan.
    Wat opdrachten betreft, ik ben de enige die mijn soort werk bij ons bedrijf doet, dus wat dat betreft mis ik geen opdrachten. Maar leuke opdrachten, dat zie ik nog niet gebeuren de komende 10 jaar :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *