Kicks voor niks

Pop Art B.Fantastisch, mijn kaart lag er nog toen S. vorige week in London het Theatre Museum bezocht. Netjes onder de stapel boeken in het winkeltje. En bedenk hoeveel honderden, duizenden (?) mensen daar intussen langs gelopen waren, nietsvermoedend en zonder hem te hebben gevonden.

Na de trip Århus-London is de kaart met het vliegtuig inmiddels overgebracht van London naar Massachusetts, USA. Gisteren sprak ik S. op messenger, en ze vond het fantastisch dat de kaart er nog lag. Kicks voor niks.

Mission Accomplished en closed. Wat zal ik nu weer eens bedenken.

Voor de nieuwsgierigen onder u – de kaart (S. is zoals gezegd ook een B. fan)- het was een van de 4 van mijn in een verloren uurtje gefotosjopte mini Pop Art Bill Warhol Tribute.

Wat ik me overigens nog het meest herinner van die dag van de kaart, is dat ik op Covent Garden market stond, geleund tegen een van de grote pilaren, gezellig druk met mensen, vlak bij de opera, en de zon in mijn gezicht. En precies daar op dat moment wist ik dat het wel goed zat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *