In Her Shoes (8/10)

In Her Shoes (2005)

In Her Shoes lijkt misschien de zoveelste oh-nee-niet-weer-een-meidenfilm, maar dat valt heel erg mee kan ik u zeggen. En dat zeg ik , zelfs al ben ik verre van fan van Cameron Diaz. Maar Cameron Diaz (Maggie) is best goed in deze film, en dat is Toni Collette (Rose) ook.

Toni Collette wordt helemaal mijn heldin als ze in de film haar saaie (advokaten) job opzegt, en besluit een tijdje honden uitlater te worden. Dat soort impulsen scoort goed bij mij op dit moment. Maar afgezien van dat, is het verhaal niet onaardig, spelen Cameron en Toni goed, en is er een heerlijk klef happy ending. Deze film zal ongetwijfeld vooral door vrouwen gezien worden, maar die worden dan in ieder geval 2 uur goed vermaakt, in het hele scala van kleenexgesnotter tot schaterlach.

Regisseur Curtis Hanson (Wonder Boys, LA Confidential, 8 Mile)
Cast Cameron Diaz, Toni Collette

3 thoughts to “In Her Shoes (8/10)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *