So …

where did the Pathetic Poetry go. Dat rijmt. Voorlopig wordt er even niet hier gepubliceerd. Maar in plaats daarvan heb ik mij bij de andre patheten aangesloten, en ik zal u er voorlopig niet meer mee lastig te vallen. (Een duidelijk waarneembare zucht van verlichting gaat door het lezerspubliek.)
Misschien ook omdat het nu eenmaal makkelijker schrijft in een wat meer anoniem forum en omdat ik wel eens wilde testen wat kollega-patheten er van vonden. Mijn hoofd zit er namelijk nog steeds vol mee, en ze moeten er toch uit.

En voor degenen die het zullen missen, zoek en gij zult vinden.

En over zoeken gesproken – how to get google to love me again.

4 thoughts to “So …”

  1. Nee dat hoeft niet hoor :-)

    Dutchindk – die moet ik nog opruimen inderdaad is nu opgeruimd. :-)

    En wat Google betreft, Google is gewoon erg traag met het indexeren van nieuwe domains. MSN en Yahoo zijn al lang up to date, maar Google kan helemaal niets vinden van dit domain, en ik weet dat er op verschillende sites naar gelinked wordt. Het is waarschijnlijk een kwestie van geduld hebben.

  2. Als ik nieuwe sites maak en die op geef aan google, dan is meestal het domein zelf vrij snel geindexeerd, subpagina’s duurt inderdaad wat langer. Blijf het toch vreemd vinden…

  3. Zo was het ook altijd met Google. Maar zo is het niet meer, ik heb het al vaker gezien, Google is niet meer zo snel met het indexeren van nieuwe sites. Misschien door het steeds groter en sneller groeiende aantal website dat het langer gaat duren ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *