Emmy voor ?rnen

?rnen
Ongeveer een jaar na mijn vorige postje over ?rnen, won ?rnen gisteren een Emmy voor beste Drama serie. Ik weet niet of het verdiend is, want ik ken de andere genomineerde series niet. Maar ?rnen is heel zeker een Emmy waard. Een beetje deense trots is dus wel op zijn plaats, dit is de derde Emmy voor een deense serie in 4 jaar. En Jens Albinus (de blonde held op de foto) is wat mij betreft een van de 2 beste deense acteurs.

?rnen official site

6 thoughts to “Emmy voor ?rnen”

 1. En vanaf zondag weer te volgen op DR1…. en voor ons ‘buitenlanders’ ook via dr.dk…. fantastisch!!!

 2. Ik dacht dat ik helemaal bij was..Snik.. en ik zou door mijn zus gewaarschuwd worden als die weer begon.. van je familie moet je het hebben. Aan de andere kant.. de gedachte dat ik nu een aantal afleveringen moet gaan inhalen is ook niet naar. Geloof dat ik straks ga beginnen :-)

 3. Hoi,
  ik zou graag de afleveringen in het deens kijken ipv duits op het ZDF maar op
  de site kan ik ze niet vinden. Ik zie alleen foto’s.
  Kun je me helpen ?
  gr Dick

 4. If Danish isn’t a problem for you, you might consider buying the series in Danish on DVD. A quick google search showed that you can buy them
  here

  But there are probably more shops, and maybe also cheaper shops around.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *