De laatste hurdle

Inmiddels ben ik in gesprek met mijn bank, om de laatste hurdle te verwijderen. De man die ik belde wist natuurlijk niets van mijn lening, want de bankraadgever die ik had had inmiddels het bedrijf verlaten, dat is de zoveelste keer. Zou het aan mij liggen ?

Maar ik zei stoer tegen de man dat ik me niet kon voorstellen dat het een probleem zou zijn ? Neuh, dat dacht hij ook niet, maar hij moest het toch even tjekken bij zijn lening kollega, er zijn speciale regels voor dit soort zaken. Natuurlijk. Ik wacht met spanning op zijn antwoord, en hou er rekening mee dat het niet zo simpel is als ik hoop, dan valt het niet tegen.

Bijzonder oninteressant voor u, maar des te interessanter voor mij.

Ik zat vannacht om 2 uur nog te schrijven. Waarom komt inspiratie altijd op dit soort onpraktische tijdstippen ?

Update: YES ! Ik ben net gebeld door mijn bank, en het is geen enkel probleem ! Wowee !!! Nu is er niets dat me praktisch gezien nog tegen kan houden. Nu is de grote vraag : durf ik het echt ? En zo ja wanneer ga ik dan.

4 thoughts to “De laatste hurdle”

  1. Dat ga ik niet meer halen ben ik bang :-) Ik heb een maand opzegtermijn bij mijn huidige baan. Maar er moeten een hoop zaken geregeld worden, dus ik heb wel een beetje tijd nodig. En ik ga ook maar eens wat sollicitatiebrieven schrijven zeer binnenkort. Pfew – spannend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *