London plans v2.0

The Name is Bond Street
Ik heb mijn London plannen wat bijgesteld, en geupgrade naar versie 2. De grootste wijziging is de volgende :
Ik ga mijn flat niet verhuren, ik ga hem verkopen. Als je iets doet, dan maar meteen rigoreus, niet dat slappe gedoe met een reddingslijn naar Denemarken openhouden – mocht het allemaal mis gaan in London.

Voordelen:

  • geen zorgen over huurders die mijn appartement langzaam in een gigantische vuilnisbelt veranderen
  • geen zorgen over het niet betalen van de huur door huurders
  • ik kan mijn flat met flinke winst verkopen, waardoor ik pas na een paar maanden in London blut en dakloos wordt, in plaats van al in de allereerste maand (mocht ik geen baan kunnen vinden)
  • absolute vrijheid! Mijn laptop, mijn Bill DVD’s, en mijn kleding – meer heb ik niet nodig. En bevalt London niet (natuurlijk bevalt het wel, maar in het ongeloofwaardige scenario dat het niet mocht bevallen) dan kan ik meteen doorstarten en aan de obligatorische wereldreis beginnen.

Nadeel:

  • er is niet direct een weg terug naar Denemarken. (So what – ik ben klaar met Denemarken.)
  • ik moet al mijn rotzooi gaan verkopen, opruimen, weggooien. (So what – het zal eens tijd worden)
  • versie 2.0 is nog spannender dan v1.0 (So what – uhm ja spannend dus)

V 2.0 is spannender maar ik geloof ook dat het meer rust geeft.

PS. Haakt u af als ik binnenkort in het engels ga schrijven ipv. in het Nederlands ?


I know so many
Places in the world
I follow the sun
In my silver plane

Universal traveller
Universal traveller

Trust fills everywhere
At home tomorrow
Is a brand new day
Let’s go somewhere else

Universal traveller
Universal traveller

(Air)

8 thoughts to “London plans v2.0”

  1. Nah, geloof niet dat dit het plan enger maakt dan het w?s. Maar heb me inmiddels (met veel moeite) aangeleerd om me niet veel meer zorgen te maken dan de waaghals in kwestie doet. En heb zo ergens het vermoeden dat je niet gaat zitten pruilen en hulpeloos ineenzakt als alles niet in een keer lukt.
    Althans, daar troost ik me mee ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *