Wat ik wel en niet wil

Stuiterende ballen
Ik had er nog geen postje aan gewijdt, maar bij deze. Als ik in de bioscoop zit vind ik het normaal gesproken niet erg om het eerste half uur door reklame en trailers voor komende films heen te moeten.

Maar daar heeft H&M voorgoed verandering in gebracht met hun ellendige irritante H & M soulful jeans Romeo & Julia commercial. Dit reklame filmpje duurt minstens 4 minuten, wordt gezongen door Mary J. Blige en is de meest misselijkmakende, kleffe, overdreven, idiote, irriterende reklame die ik in lange tijd gezien heb. Genoeg reden voor mij om voorlopig niet in de H & M te komen. Zo erg dus.

En ik ben niet de enige.

Wat ik wel wil zien, op het reuze scherm in de Cinemaxx : De stuiterballen van de Bravia reklame, die mogen ze rustig 10 minuten laten stuiteren voor de film begint. Ik was er bijna zeker van dat het montage was, maar ze hebben echt 250.000 stuiterballen door de straten van San Fransico laten stuiteren. Dit brilliante idee kwam overigens van de deense regisseur Nicolai Fuglsig. En er zit nog hele mooie muziek onder ook. Bijna een reden alleen om naar de bioscoop te gaan, deze reklame.

6 thoughts to “Wat ik wel en niet wil”

  1. Vanmiddag ff via jouw link de lange commercial bekeken; inderdaad erg mooi. HAd al eerder foto’s van d eopnames gezien. En wat wil het toeval… kom ik thuis, is de commercial net op tv ;)

  2. Ja die kikker is ook echt fantastisch om te zien. Ik vraag me af of dat gepland was.

    Het mooie nummer heet overigens Heartbeats en is van Jose Gonz?lez, die overigens zweedse roots heeft.

  3. jeej! Vanaf de eerste keer dat ik deze reclame zag wilde ik al weten welke muziek er onder zit. En nu weet ik het! Thanx.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *