Ploink

Heeft u wel eens geprobeerd een CV te schrijven terwijl er 250.000 stuiterballen door je hoofd heen stuiteren ? Da’s bijna onmogelijk kan ik u vertellen. En alsof de duivel er mee speelt, kwam de directeur net ook nog even binnen lopen – maar ik kon het net redden met alt tab. En hij hield een praatje over de spannende dingen die we volgend jaar allemaal gaan doen. Ik heb hem maar even in de waan gelaten.

Morgen ga ik met de makelaar praten over de verkoop van mijn flat. Ik heb een hoop meuk te koop gezet, en wat niet verkocht wordt gaat door naar de Rode Kruis winkels.
En ik heb een (shortterm) kamerverhuurder in London gecontact voor een week (misschien 2) in februari en de maand maart. Ik heb er nog niets van gehoord, en misschien is het allang verhuurd, maar mocht dat lukken, heb ik in ieder geval een uitvalsbasis voor het zoeken naar baan en meer permanente woonruimte in London city.

En verder is BBC Prime net begonnen met het herhalen van The Office, that’s what I call excellent timing. Wat een heerlijke serie. (En Gareth’s website is hilarisch)

I’m broke but I’m happy
I’m poor but I’m kind
I’m short but I’m healthy, yeah
I’m high but I’m grounded
I’m sane but I’m overwhelmed
I’m lost but I’m hopeful baby
What it all comes down to
Is that everything’s gonna be fine fine fine
I’ve got one hand in my pocket
And the other one is giving a high five
(alanis morissette)

7 thoughts to “Ploink”

  1. Ik spoel nog elke dag met wc eend om de vieze smaak van de remake van Jagged little pill weg te spoelen. Te zien aan hoe ik reageer op deze tekst kan ik geloof ik het origineel wel weer draaien…

  2. @Alv : een hoop : 2 tenten, fietstassen, DVD speler, stereoinstallatie, sofa/bank, boeken, cd’s, salontafeltje, vierkante eettafel etc. etc. etc. Als je iets zoekt, stuur me een mail.

    @Jac: ik vind het ook te goedkoop om een heel album gewoon als unplugged opnieuw uit te geven, maar als ik eerlijk ben, de akoestische versie van Hand In Pocket vind ik de enige die mooier is dan het origineel.

    @Ronald : ik denk het niet. Daar is ie niet modern genoeg voor, en bij hem ben ik niet bang dat ie me op die manier kan vinden. Er zijn niet zoveel van mijn deense bekenden die weten dat ik een weblog heb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *