Wood Green (Zone 3, Piccadilly line)

Bebabalula Steffen
Bloody Hell (zei Ron in Harry Potter) ! Ik heb een enorme behoefte om even naar buiten te rennen en even heel hard te schreeuwen. Soms gaan dingen zo snel dat zelfs ik ze niet bij kan houden. Hier zijn 3 dingen die mij even gek maakten vandaag. Gek, zoals gek hoort te zijn, goed gek, lekker gek.

1. Een paar van mijn tv-2 foto’s komen mee in een boek. Er is zelfs een aardige kans dat een van de foto’s op de cover van het boek komt. Als dat geen mooie afsluiting van mijn tv-2 fan karriere is, dan weet ik het niet meer. Al geef ik meteen toe dat ik ze met pijn in mijn hart zal verlaten. Maar een popband is niet genoeg om mij in Århus te houden, hoe cool ze dan ook mogen zijn.

2. Ik sprak mijn makelaar vandaag. Als ik de makelaar 7200 Euri betaal dan denken ze dat ze mijn flat met een giga winst kunnen verkopen (mijn flat is net officieel gewaardeerd/getaxeerd). And I mean giga. Het is een van de grootste makelaars in Århus, gespecialiseerd in flats, ze kennen dus de markt in de stad, en ze kennen de prijzen. En ik woon er pas sinds juli. Geld maakt niet gelukkig, maar het maakt overleven in London misschien wat makkelijker in het begin. Vooral zonder baan. De vraag is – ga ik de makelaar sponsoren, of ga ik het zelf proberen te verkopen… Decisions, decisions.

3. Talking about London : ik heb een uitvalsbasis gevonden. Een kamer in een huis in Wood Green, North London, Zone 3 Picadilly Line (mocht u toevallig in de buurt zijn met de tube). Ik kan de kamer de hele maand maart huren, en een week of misschien 2 in februari. Van daaruit kan ik dan op zoek naar meer permanente woonruimte (ik wil naar Zone 2!), en een niet onbelangrijk detail : een baan.

Het niet hebben van een baan geeft me slapeloze nachten, en stuiterballen in mijn hoofd. Maar een dag als vandaag – Somebody Up There Must Like Me, a little bit.

8 thoughts to “Wood Green (Zone 3, Piccadilly line)”

 1. Ik heb al twee jaar geen baan, je went er aan. bovendien heb ik het idde dat jij zo wel weer wat vind. Verder: zelf verkopen, die makelaar kan je altijd nog inhuren.

 2. @Ronald : voor mij betekent geen baan nul komma niks inkomen. Ook geen WW of whatever, dus ik moet een baan vinden. Het nadeel van single zijn, al zitten ook voordelen aan ! :)

 3. 1) Why stop your career as TV2-fan. They are truly GREAT and will be there always !!!

  2) Can’t help you with advice on that. I would like to know where the flat is though??

  3) Good luck! I’m sure you’ll find something !

 4. @Jakob :-)
  1. I will always be a fan, of course I will, but it will be impossible to run the fanclub (jeg er formand) from London I guess. Even though internet has a lot of possibilities, so lets see.

  2. The flat is in ?rhus, L?ss?esgade (Frederiksbjerg), and has an excellent view over the city (3rd floor). If you need to know more, mail me, or beam me up Scotty :-)

  3. Thanks !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *