Nederlandse pockets enzo

Aangezien het Rode kruis niet echt veel aan Hollandse boeken heeft, richt ik me even tot de 20 % niet in Nederland wonende bezoekers, want wie weet wel in Denemarken wonend. Je weet maar nooit.

Ik heb een flinke stapel nederlandse (vakantieniveau) pockets (denk Alistair Maclean, enkele Ludlums e.d.) waar ik vanaf moet. Hebben ? Neem even kontakt op, ze liggen in Århus.

Wat ik zelf zoek:
– tijdelijke opslagruimte voor een paar verhuisdozen in DK (ik betaal er graag iets voor)
– evt. transport naar Nederland voor een doosje of 2 (ook hier tegen betaling)

en een antwoord op de volgende vragen:
Wat doe ik met mijn fiets ? Zou je kunnen fietsen in London e.o. (vooral e.o. waarschijnlijk) ? (En levensgevaarlijk als je rechtsrijden gewend bent ook.)
En mijn postzegelverzameling (pffff – ja zo saai ben ik ook) ?

3 thoughts to “Nederlandse pockets enzo”

  1. over je boeken enzo: prbeer het door jouw geliefde denemarkenforum.nl eens, dan krijg je vast een storm aan reacties. vooral over het feit dat je het land gaat verlaten. hoe kun je?!!! :-)

    over je fiets: 1 x geprobeerd te fietsen in Australi? en bijna met de dood moeten bekopen. jawel … omdat ik na een korte stop verder wilde fietsen, aan de verkeerde kant! en Londen is niet echt een fietsstad, want als het rijden aan de verkeerde kant je niet doodt, dan doen de uitlaatgassen het wel. wel eens een fietskoerier in Londen gezien? die gasten hebben echt een deathwish! maar ze dragen wel een mondkapje! *LOL* maar het verkopen van mijn fiets zou mij wel pijn doen, dus ik weet het niet …

    zoals je weet ben ik mijn zolder aan het opruimen en ik overweeg mensen in het asielzoekerscentrum een leuke kerst te bezorgen met de spullen die nog goed zijn maar die ik echt niet meer gebruik. nog iemand interesse in een electrische gourmet set van 30 jaar oud?

  2. @barT: Ik ben geen asielzoeker ;-) (Het gourmetstel mag je daar dus ook heen brengen van mij)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *